Del et dokument med en medarbejder eller en kandidat
Vælg personerne i Tilknyt til, og lad delingskontakten være slået til. De får en e-mail og kan åbne dokumentet i deres eget område i Skileo.
- Software
- Al software
- Hvem kan gøre dette
- Virksomhedsejer, Medlem
- Opdateret
Del et dokument
- Tilføj et dokument, eller åbn et og klik på Rediger.
- Under Hvor det ligger vælger du personerne i Tilknyt til.
- Under Adgang tjekker du, at delingskontakten er slået til. Den slår sig selv til, så snart du vælger nogen.
- Klik på Gem.
Hver person får en e-mail med et link til dokumentet. De finder det også i Dokumenter i deres eget område i Skileo.
I Rekruttering vælger du blandt kandidaterne. I den øvrige software vælger du blandt medarbejderne.
Tilknyt uden at dele
At tilknytte en person lægger dokumentet på personens profil. Det er delingen, der lader personen åbne det.
Hvis du vil have et dokument på en persons profil uden at vise det til vedkommende, slår du delingskontakten fra. Kontakten viser så beskeden Fra: kun personer, der administrerer dokumenter, kan åbne det.
Hvem får en e-mail
- Når du tilføjer et delt dokument: alle, det deles med.
- Når du slår deling til senere: alle, det deles med.
- Når du tilføjer personer til et delt dokument: kun de nye personer.
Andre ændringer sender ingen e-mail.
Stop delingen
Åbn dokumentet, klik på Rediger, og slå delingskontakten fra. Du kan også fjerne personen fra Tilknyt til. Personen kan så ikke længere åbne dokumentet.
Almindelige spørgsmål
Kan personen ændre dokumentet?
Nej. Personen kan åbne det og downloade det. Kun personer, der administrerer dokumenter, kan ændre det.
Kan jeg se, om de har åbnet det?
Ja. Åbn dokumentet, og vælg fanen Adgang. Hver persons linje viser, om personen har åbnet dokumentet, og hvornår.