Hjälpcenter

Välj vem som kan se en anteckning

Varje anteckning har en egen inställning för Synlig för. Välj Alla, Vissa personer eller Bara jag. En ny anteckning är synlig för alla Företagsägare och Medlemmar.

Programvara
Alla programvaror
Vem kan göra detta
Företagsägare, Medlem
Uppdaterad

Ändra vem som kan se en anteckning

  1. Öppna anteckningen.
  2. Klicka på Synlig för under titeln.
  3. Välj Alla, Vissa personer eller Bara jag.
  4. För Vissa personer väljer du dina kollegor i fältet Delad med.

Ändringen sparas som resten av anteckningen, utan Spara-knapp.

Vad varje val betyder

  • Alla: alla med rollen Företagsägare eller Medlem i din arbetsyta.
  • Vissa personer: du och de kollegor som du väljer. Om ingen är vald, bara du.
  • Bara jag: bara du. Ingen annan kan se anteckningen, inte ens den som är Företagsägare.

Vad personer som ser en anteckning kan göra

Alla som kan se en anteckning kan läsa den, redigera dess titel, text, taggar och kopplingar, välja var den visas, fästa den och ändra dess färg.

Bara den som skrev anteckningen kan ändra vem som ser den och ta bort den. Den som är Företagsägare kan också göra båda, utom för anteckningar som är inställda på Bara jag. Andra ser vem som valde inställningen.

Vanliga frågor

Kan företagsägaren läsa mina privata anteckningar?

Nej. En anteckning som är inställd på Bara jag är bara din.

Får personerna ett e-postmeddelande när jag delar en anteckning med dem?

Nej. Anteckningen visas helt enkelt i deras Anteckningar.

Varför kan jag inte ändra vem som kan se en anteckning?

Anteckningen skrevs av någon annan. Bara författaren kan ändra det, eller den som är Företagsägare om anteckningen inte är inställd på Bara jag.

En anteckning som jag hade öppen säger att den är borta. Varför?

Den har tagits bort, eller så delas den inte längre med dig.

Ändrar det vem som kan se anteckningen om jag kopplar den till en person?

Nej. Kopplad till anger bara vem anteckningen handlar om. Läs Skapa en anteckning.