Избор кой може да вижда бележката
Всяка бележка има своя настройка Вижда се от. Изберете Всички, Някои хора или Само аз. Новата бележка е видима за всеки Собственик на фирмата и Член.
- Софтуер
- Всеки софтуер
- Кой може да направи това
- Собственик на фирмата, Член
- Актуализирано
Промяна на това кой вижда бележката
- Отворете бележката.
- Щракнете върху Вижда се от под заглавието.
- Изберете Всички, Някои хора или Само аз.
- При Някои хора изберете колегите си в полето Споделена с.
Промяната се запазва като останалата част от бележката, без бутон за запазване.
Какво означава всеки избор
- Всички: всеки потребител с роля Собственик на фирмата и всеки с роля Член във вашето работно пространство.
- Някои хора: вие и колегите, които изберете. Ако не изберете никого – само вие.
- Само аз: само вие. Никой друг не може да вижда бележката, дори потребителят с роля Собственик на фирмата.
Какво могат хората, които виждат бележката
Всички, които виждат бележката, могат да я четат, да редактират заглавието, текста, етикетите и хората, с които е свързана, да избират къде се показва, да я закачат и да променят цвета ѝ.
Само човекът, който е написал бележката, може да променя кой я вижда и да я изтрие. Потребителят с роля Собственик на фирмата също може да прави и двете, освен при бележки с настройка Само аз. Останалите виждат кой е избрал настройката.
Често задавани въпроси
Може ли собственикът на фирмата да чете личните ми бележки?
Не. Бележка с настройка Само аз е само ваша.
Получават ли хората имейл, когато споделя бележка с тях?
Не. Бележката просто се появява в техния раздел Бележки.
Защо не мога да променя кой вижда бележката?
Бележката е написана от някой друг. Само авторът ѝ или потребителят с роля Собственик на фирмата, ако бележката не е с настройка Само аз, може да промени настройката.
Отворената бележка казва, че вече я няма. Защо?
Изтрита е или вече не е споделена с вас.
Променя ли свързването на бележка с човек кой я вижда?
Не. Полето Свързана с само казва за кого е бележката. Вижте Създаване на бележка.