Abikeskus

Märkme nähtavuse valimine

Igal märkmel on oma seade Nähtav. Valige Kõik, Mõned inimesed või Ainult mina. Uut märget näeb iga Ettevõtte omanik ja Liige.

Tarkvara
Kõik tarkvarad
Kes saab seda teha
Ettevõtte omanik, Liige
Uuendatud

Märkme nähtavuse muutmine

  1. Avage märge.
  2. Klõpsake pealkirja all valikut Nähtav.
  3. Valige Kõik, Mõned inimesed või Ainult mina.
  4. Valiku Mõned inimesed korral valige kolleegid väljal Jagatud.

Muudatus salvestatakse nagu ülejäänud märge, ilma nuputa Salvesta.

Mida iga valik tähendab

  • Kõik: teie tööruumi iga Ettevõtte omanik ja iga Liige.
  • Mõned inimesed: teie ja teie valitud kolleegid. Kui kedagi pole valitud, ainult teie.
  • Ainult mina: ainult teie. Keegi teine ei näe märget, isegi mitte Ettevõtte omanik.

Mida märkme nägijad saavad teha

Kõik, kes märget näevad, saavad seda lugeda, muuta selle pealkirja, teksti, silte ja seotud inimesi, valida, kus seda kuvatakse, selle kinnitada ja muuta selle värvi.

Ainult märkme kirjutaja saab muuta, kes seda näeb, ja selle kustutada. Ka Ettevõtte omanik saab teha mõlemat, välja arvatud märkmete puhul, mille seade on Ainult mina. Teised näevad, kes seade valis.

Korduma kippuvad küsimused

Kas ettevõtte omanik saab lugeda minu privaatseid märkmeid?

Ei. Märge, mille seade on Ainult mina, on ainult teie oma.

Kas inimesed saavad e-kirja, kui jagan nendega märget?

Ei. Märge lihtsalt ilmub nende jaotisse Märkmed.

Miks ma ei saa muuta, kes märget näeb?

Märkme kirjutas keegi teine. Seda saab muuta ainult märkme autor või, kui märkme seade pole Ainult mina, Ettevõtte omanik.

Minu avatud märge teatab, et seda pole enam. Miks?

See kustutati või seda ei jagata enam teiega.

Kas märkme sidumine inimesega muudab, kes seda näeb?

Ei. Väli Seotud ütleb ainult, keda märge puudutab. Vaadake artiklit Märkme loomine.