Centru de ajutor

Goliți coșul de gunoi

Proprietarul de afacere poate șterge tot din coșul de gunoi deodată, cu butonul Goliți coșul de gunoi. Toate elementele sunt șterse definitiv, inclusiv cele ascunse de căutare sau filtru.

Modul
Toate modulele
Cine poate face asta
Proprietar de afacere
Actualizat

Goliți coșul de gunoi

  1. Deschideți Coș de gunoi din meniu.
  2. Faceți clic pe Goliți coșul de gunoi în partea din dreapta sus a listei.
  3. Citiți avertismentul, apoi confirmați cu Da, ștergeți!

Acum toate elementele din coșul de gunoi sunt șterse definitiv, cu fișierele lor atașate.

Golirea coșului de gunoi șterge toate elementele din el, inclusiv pe cele pe care căutarea sau filtrul Tip le ascunde în acel moment. Pentru a elimina doar unele elemente, selectați-le și ștergeți-le definitiv.

Cine poate goli coșul de gunoi

Doar utilizatorul cu rolul Proprietar de afacere. Utilizatorul cu rolul Membru nu vede butonul Goliți coșul de gunoi, dar poate în continuare să șteargă definitiv elemente individuale acolo unde are voie să facă modificări.

Când coșul de gunoi este deja gol, butonul este gri și inactiv.

Întrebări frecvente

Pot anula golirea coșului de gunoi?

Nu. Tot ce era în coșul de gunoi este șters și nu mai poate fi restaurat.

Unele elemente au rămas în coșul de gunoi după ce l-am golit. De ce?

Un element care nu poate fi șters rămâne în coșul de gunoi, iar celelalte sunt șterse oricum; un mesaj vă anunță acest lucru. Reîncărcați pagina și încercați din nou. Dacă elementele sunt tot acolo, contactați-ne.