Vyprázdnenie koša
Majiteľ firmy môže tlačidlom Vyprázdniť kôš odstrániť všetko v koši naraz. Všetky položky sa natrvalo vymažú, aj tie, ktoré skrýva vaše hľadanie alebo filter.
- Softvér
- Všetky softvéry
- Kto to môže urobiť
- Majiteľ firmy
- Aktualizované
Vyprázdnenie koša
- Otvorte Kôš v menu.
- Kliknite na Vyprázdniť kôš vpravo hore nad zoznamom.
- Prečítajte si upozornenie a potom potvrďte tlačidlom Áno, odstrániť!
Všetky položky v koši sú teraz natrvalo odstránené aj s priloženými súbormi.
Vyprázdnenie koša odstráni všetky položky v ňom, aj tie, ktoré v tej chvíli skrýva vaše hľadanie alebo filter Typ. Ak chcete odstrániť iba niektoré položky, vyberte ich a namiesto toho ich odstráňte natrvalo.
Kto môže vyprázdniť kôš
Iba používateľ s rolou Majiteľ firmy. Používateľ s rolou Člen tlačidlo Vyprázdniť kôš nevidí, ale stále môže natrvalo odstrániť jednotlivé položky tam, kde smie robiť zmeny.
Keď je kôš už prázdny, tlačidlo je sivé a nedá sa použiť.
Časté otázky
Môžem vyprázdnenie koša vrátiť späť?
Nie. Všetko, čo bolo v koši, sa vymaže a nedá sa obnoviť.
Po vyprázdnení koša v ňom zostali niektoré položky. Prečo?
Položka, ktorú nie je možné odstrániť, zostane v koši a ostatné sa aj tak odstránia. Informuje vás o tom správa. Znova načítajte stránku a skúste to znova. Ak tam položky stále sú, kontaktujte nás.