Opróżnianie kosza
Właściciel firmy może usunąć całą zawartość kosza naraz przyciskiem Opróżnij kosz. Wszystkie elementy zostają trwale skasowane, także te, które ukrywa wyszukiwanie lub filtr.
- Oprogramowanie
- Każde oprogramowanie
- Kto może to zrobić
- Właściciel firmy
- Zaktualizowano
Opróżnianie kosza
- Otwórz Kosz w menu.
- Kliknij Opróżnij kosz w prawym górnym rogu listy.
- Przeczytaj ostrzeżenie, a potem potwierdź przyciskiem Tak, usuń!
Wszystkie elementy z kosza są teraz trwale usunięte razem z załączonymi plikami.
Opróżnienie kosza usuwa wszystkie elementy, które się w nim znajdują, także te, które w danej chwili ukrywa wyszukiwanie lub filtr Typ. Aby usunąć tylko niektóre elementy, zaznacz je i usuń je trwale.
Kto może opróżnić kosz
Tylko Właściciel firmy. Członek nie widzi przycisku Opróżnij kosz, ale nadal może trwale usuwać pojedyncze elementy tam, gdzie ma uprawnienia do wprowadzania zmian.
Gdy kosz jest już pusty, przycisk jest wyszarzony.
Częste pytania
Czy mogę cofnąć opróżnienie kosza?
Nie. Wszystko, co było w koszu, zostaje skasowane i nie można tego przywrócić.
Po opróżnieniu kosza zostały w nim niektóre elementy. Dlaczego?
Element, którego nie można usunąć, zostaje w koszu, a pozostałe są usuwane mimo to. Informuje o tym komunikat. Odśwież stronę i spróbuj ponownie. Jeśli elementy nadal tam są, skontaktuj się z nami.