Palīdzības centrs

Iztukšot miskasti

Uzņēmuma īpašnieks ar pogu Iztukšot miskasti var dzēst visu miskastes saturu uzreiz. Katra vienība tiek dzēsta neatgriezeniski, arī tās, ko slēpj meklēšana vai filtrs.

Programmatūra
Visas programmatūras
Kas to var darīt
Uzņēmuma īpašnieks
Atjaunināts

Iztukšot miskasti

  1. Izvēlnē atveriet sadaļu Miskaste.
  2. Saraksta augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz Iztukšot miskasti.
  3. Izlasiet brīdinājumu un pēc tam apstipriniet ar Jā, dzēsiet to!

Tagad katra vienība no miskastes ir dzēsta neatgriezeniski kopā ar pievienotajiem failiem.

Iztukšojot miskasti, tiek dzēsta katra tajā esošā vienība, arī tās, ko tajā brīdī slēpj meklēšana vai filtrs Tips. Lai noņemtu tikai dažas vienības, atlasiet tās un dzēsiet tās neatgriezeniski.

Kas var iztukšot miskasti

Tikai lietotājs ar lomu Uzņēmuma īpašnieks. Lietotājs ar lomu Dalībnieks neredz pogu Iztukšot miskasti, bet joprojām var neatgriezeniski dzēst atsevišķas vienības tur, kur viņam ir atļauts veikt izmaiņas.

Kad miskaste jau ir tukša, poga ir pelēka un nav aktīva.

Biežāk uzdotie jautājumi

Vai varu atsaukt miskastes iztukšošanu?

Nē. Viss, kas bija miskastē, ir izdzēsts, un to nevar atjaunot.

Pēc iztukšošanas dažas vienības palika miskastē. Kāpēc?

Vienība, ko nevar dzēst, paliek miskastē, bet pārējās vienības tiek dzēstas; par to jūs informē ziņojums. Pārlādējiet lapu un mēģiniet vēlreiz. Ja vienības joprojām ir miskastē, sazinieties ar mums.