A kuka ürítése
Az üzlettulajdonos a Kuka ürítése gombbal egyszerre törölheti a kuka teljes tartalmát. Minden elem véglegesen törlődik, azok is, amelyeket a keresés vagy egy szűrő elrejt.
- Szoftver
- Minden szoftver
- Ki végezheti el
- Üzlettulajdonos
- Frissítve
A kuka ürítése
- Nyissa meg a menüben a Kuka menüpontot.
- Kattintson a lista jobb felső részén a Kuka ürítése gombra.
- Olvassa el a figyelmeztetést, majd erősítse meg az Igen, törölje! gombbal.
A kukában lévő összes elem véglegesen törlődött, a csatolt fájljaival együtt.
A kuka ürítése a benne lévő összes elemet törli, azokat is, amelyeket abban a pillanatban a keresés vagy a Típus szűrő elrejt. Ha csak néhány elemet szeretne eltávolítani, jelölje ki őket, és törölje őket véglegesen.
Ki ürítheti ki a kukát
Csak az Üzlettulajdonos szerepkörű felhasználó. A Tag szerepkörű felhasználó nem látja a Kuka ürítése gombot, de ahol módosíthat, ott továbbra is törölhet véglegesen egyes elemeket.
Ha a kuka már üres, a gomb szürke, és nem lehet rákattintani.
Gyakori kérdések
Visszavonható a kuka ürítése?
Nem. Minden, ami a kukában volt, törlődött, és nem állítható vissza.
A kuka ürítése után néhány elem a kukában maradt. Miért?
Ha egy elemet nem lehet törölni, az a kukában marad, a többi elem viszont törlődik; erről üzenet tájékoztatja. Töltse újra az oldalt, és próbálja újra. Ha az elemek még mindig ott vannak, lépjen kapcsolatba velünk.