Hjælpecenter

Tøm papirkurven

En virksomhedsejer kan slette alt i papirkurven på én gang med knappen Tøm papirkurv. Alle elementer slettes permanent, også dem, som din søgning eller dit filter skjuler.

Software
Al software
Hvem kan gøre dette
Virksomhedsejer
Opdateret

Tøm papirkurven

  1. Åbn Papirkurv i menuen.
  2. Klik på Tøm papirkurv øverst til højre over listen.
  3. Læs advarslen, og bekræft derefter med Ja, slet det!

Alle elementer i papirkurven er nu slettet permanent sammen med deres vedhæftede filer.

Når du tømmer papirkurven, slettes alle elementer i den, også dem, som din søgning eller dit filter Type skjuler i det øjeblik. Hvis du kun vil fjerne nogle elementer, så vælg dem, og slet dem permanent i stedet.

Hvem kan tømme papirkurven

Kun brugere med rollen Virksomhedsejer. Brugere med rollen Medlem ser ikke knappen Tøm papirkurv, men de kan stadig slette enkelte elementer permanent der, hvor de har lov til at foretage ændringer.

Når papirkurven allerede er tom, er knappen nedtonet.

Almindelige spørgsmål

Kan jeg fortryde, at jeg har tømt papirkurven?

Nej. Alt, hvad der lå i papirkurven, er slettet og kan ikke gendannes.

Nogle elementer blev i papirkurven, efter at jeg tømte den. Hvorfor?

Et element, der ikke kan slettes, bliver i papirkurven, og de andre slettes alligevel. En besked fortæller dig det. Genindlæs siden, og prøv igen. Hvis elementerne stadig er der, så kontakt os.