Editați sau ștergeți un mesaj
Treceți cu mouse-ul peste mesajul dumneavoastră și faceți clic pe Editează sau Șterge. Un mesaj șters dispare pentru toată lumea, cu fișierele lui. Doar autorul își poate modifica mesajul.
- Modul
- Toate modulele
- Cine poate face asta
- Proprietar de afacere, Membru, Angajat, Candidat
- Actualizat
Editați un mesaj
- Treceți cu mouse-ul peste mesajul dumneavoastră și faceți clic pe Editează.
- Modificați textul în caseta din partea de jos.
- Apăsați Enter sau faceți clic pe Salvează.
Pentru a renunța fără nicio modificare, apăsați Escape.
Când caseta este goală, tasta săgeată sus (↑) deschide pentru editare ultimul dumneavoastră mesaj.
Mesajul afișează apoi editat. Puteți modifica textul, nu și fișierele.
Ștergeți un mesaj
- Treceți cu mouse-ul peste mesajul dumneavoastră și faceți clic pe Șterge.
- Confirmați cu Șterge.
Mesajul și fișierele lui sunt șterse pentru toți cei din conversație.
Un mesaj șters nu ajunge în coșul de gunoi. Nu mai poate fi recuperat.
Cine poate edita sau șterge un mesaj
Doar persoana care l-a scris. Nimeni nu poate edita sau șterge mesajul altcuiva, nici măcar utilizatorul cu rolul Proprietar de afacere.
Întrebări frecvente
De ce nu pot edita un mesaj?
Nu este al dumneavoastră sau este un mesaj redirecționat. Mesajele redirecționate pot fi doar șterse.
Ce văd ceilalți când editez un mesaj?
Textul nou, cu editat lângă el.
Ce se întâmplă cu un răspuns când mesajul citat este șters?
Răspunsul rămâne. Citatul lui afișează Mesaj șters.
Pot șterge o conversație întreagă?
Nu și o conversație între două persoane. Utilizatorul cu rolul Proprietar de afacere poate șterge un canal sau un grup privat. Consultați Creați un canal sau un grup privat.