Center za pomoč

Urejanje ali brisanje sporočila

Pokažite na svoje sporočilo in kliknite Uredi ali Izbriši. Izbrisano sporočilo izgine za vse, skupaj z datotekami. Sporočilo lahko spremeni samo oseba, ki ga je napisala.

Aplikacija
Vse aplikacije
Kdo lahko to naredi
Lastnik podjetja, Član, Zaposleni, Kandidat
Posodobljeno

Urejanje sporočila

  1. Pokažite na svoje sporočilo in kliknite Uredi.
  2. Spremenite besedilo v polju na dnu.
  3. Pritisnite Enter ali kliknite Shrani.

Če želite končati brez spremembe, pritisnite Esc.

Ko je polje prazno, tipka s puščico navzgor (↑) odpre za urejanje vaše zadnje sporočilo.

Sporočilo nato prikazuje urejeno. Spremenite lahko besedilo, ne pa datotek.

Brisanje sporočila

  1. Pokažite na svoje sporočilo in kliknite Izbriši.
  2. Potrdite z gumbom Izbriši.

Sporočilo in njegove datoteke so izbrisani za vse v pogovoru.

Izbrisano sporočilo ne gre v smeti. Ni ga mogoče obnoviti.

Kdo lahko uredi ali izbriše sporočilo

Samo oseba, ki ga je napisala. Nihče ne more urediti ali izbrisati sporočila nekoga drugega, niti uporabnik z vlogo Lastnik podjetja.

Pogosta vprašanja

Zakaj ne morem urediti sporočila?

Ni vaše ali pa je posredovano sporočilo. Posredovana sporočila je mogoče samo izbrisati.

Kaj vidijo drugi, ko uredim sporočilo?

Novo besedilo, poleg njega pa urejeno.

Kaj se zgodi z odgovorom, ko je sporočilo, ki ga citira, izbrisano?

Odgovor ostane. Njegov citat prikazuje Sporočilo izbrisano.

Ali lahko izbrišem celoten klepet?

Klepeta med dvema osebama ne. Uporabnik z vlogo Lastnik podjetja lahko izbriše kanal ali zasebno skupino. Preberite članek Ustvarjanje kanala ali zasebne skupine.