Επεξεργασία ή διαγραφή μηνύματος
Τοποθετήστε τον δείκτη πάνω στο μήνυμά σας και κάντε κλικ στην Επεξεργασία ή στη Διαγραφή. Ένα μήνυμα διαγράφεται για όλους, μαζί με τα αρχεία του. Μόνο αυτός που το έγραψε μπορεί να το αλλάξει.
- Λογισμικό
- Κάθε λογισμικό
- Ποιος μπορεί να το κάνει
- Ιδιοκτήτης επιχείρησης, Μέλος, Εργαζόμενος, Υποψήφιος
- Ενημερώθηκε
Επεξεργασία μηνύματος
- Τοποθετήστε τον δείκτη πάνω στο μήνυμά σας και κάντε κλικ στο Επεξεργασία.
- Αλλάξτε το κείμενο στο πλαίσιο στο κάτω μέρος.
- Πατήστε Enter ή κάντε κλικ στο Αποθήκευση.
Για να σταματήσετε χωρίς αλλαγή, πατήστε Escape.
Όταν το πλαίσιο είναι κενό, με το πάνω βέλος (↑) επεξεργάζεστε το τελευταίο σας μήνυμα.
Το μήνυμα δείχνει μετά την ένδειξη επεξεργάστηκε. Μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο, όχι τα αρχεία.
Διαγραφή μηνύματος
- Τοποθετήστε τον δείκτη πάνω στο μήνυμά σας και κάντε κλικ στο Διαγραφή.
- Επιβεβαιώστε με το Διαγραφή.
Το μήνυμα και τα αρχεία του διαγράφονται για όλους στη συνομιλία.
Ένα διαγραμμένο μήνυμα δεν μεταφέρεται στον κάδο. Δεν μπορεί να ανακτηθεί.
Ποιος μπορεί να επεξεργαστεί ή να διαγράψει ένα μήνυμα
Μόνο αυτός που το έγραψε. Κανείς δεν μπορεί να επεξεργαστεί ή να διαγράψει το μήνυμα κάποιου άλλου, ούτε καν ο Ιδιοκτήτης επιχείρησης.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ ένα μήνυμα;
Δεν είναι δικό σας ή είναι μήνυμα που προωθήθηκε. Τα μηνύματα που προωθήθηκαν μπορούν μόνο να διαγραφούν.
Τι βλέπουν οι άλλοι όταν επεξεργάζομαι ένα μήνυμα;
Το νέο κείμενο, με την ένδειξη επεξεργάστηκε δίπλα του.
Τι γίνεται με μια απάντηση όταν διαγράφεται το μήνυμα που παραθέτει;
Η απάντηση παραμένει. Η παράθεσή της δείχνει την ένδειξη Το μήνυμα διαγράφηκε.
Μπορώ να διαγράψω μια ολόκληρη συνομιλία;
Όχι μια συνομιλία μεταξύ δύο ατόμων. Ο Ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί να διαγράψει ένα κανάλι ή μια ιδιωτική ομάδα. Δείτε Δημιουργία καναλιού ή ιδιωτικής ομάδας.