Creați un canal sau un grup privat
În Mesaje, faceți clic pe + lângă Canale. Dați-i un nume. Lăsați Grup privat nebifat pentru un canal pe care îl vede toată echipa, sau bifați-l și adăugați persoanele din grup.
- Modul
- Toate modulele
- Cine poate face asta
- Proprietar de afacere, Membru
- Actualizat
Creați un canal sau un grup
- Deschideți Mesaje din meniu.
- Faceți clic pe + lângă Canale: Canal sau grup nou.
- Completați câmpul Nume: între 2 și 32 de litere mici (a–z), cifre, cratime (-) sau caractere de subliniere (_).
- Dacă doriți, completați câmpul Subiect: un rând despre rolul lui.
- Pentru un grup privat, bifați Grup privat (îl văd doar persoanele pe care le adăugați) și alegeți persoanele în Membri.
- Faceți clic pe Creează.
Două canale nu pot avea același nume.
Canal sau grup?
- Un canal este pentru toată echipa. Îl vede fiecare utilizator cu rolul Proprietar de afacere și fiecare utilizator cu rolul Membru, inclusiv persoanele care se alătură echipei mai târziu. Numele lui începe cu #.
- Un grup privat este doar pentru membrii lui. Numele lui are un lacăt în față.
Angajații și candidații nu văd niciodată canale sau grupuri.
Adăugați sau eliminați persoane dintr-un grup
- Deschideți grupul.
- Faceți clic pe Membri: butonul cu persoane din dreapta sus.
- Pentru a adăuga pe cineva, alegeți persoana în Adăugați pe cineva și faceți clic pe Adaugă.
- Pentru a elimina pe cineva, faceți clic pe crucea (×) de lângă numele persoanei.
Orice membru al grupului poate adăuga și elimina persoane. Membrii sunt întotdeauna persoane din echipă: utilizatorul cu rolul Proprietar de afacere sau un utilizator cu rolul Membru.
Părăsiți un grup
- Faceți clic pe Membri.
- Faceți clic pe Părăsește grupul și confirmați.
Nu mai vedeți grupul, decât dacă vă adaugă cineva din nou.
Ștergeți un canal sau un grup
Doar utilizatorul cu rolul Proprietar de afacere poate șterge un canal sau un grup al cărui membru este.
- Deschideți canalul sau grupul.
- Faceți clic pe Mai multe acțiuni (⋮) din dreapta sus.
- Alegeți Șterge canalul sau Șterge grupul.
- Skileo vă arată câte mesaje și fișiere conține. Faceți clic pe Da, ștergeți!
Toate mesajele și fișierele din el sunt șterse pentru toată lumea. Ele nu ajung în coșul de gunoi, iar acțiunea nu poate fi anulată.
Întrebări frecvente
Pot redenumi un canal sau îi pot schimba subiectul?
Nu. Numele și subiectul se stabilesc la crearea canalului.
Pot părăsi un canal?
Nu. Un canal este pentru toată echipa. Doar grupurile private pot fi părăsite.
Cine poate șterge un canal?
Doar utilizatorul cu rolul Proprietar de afacere. Un utilizator cu rolul Membru nu vede acțiunea Șterge canalul.