Palīdzības centrs

Rediģēt vai dzēst ziņu

Novietojiet kursoru virs savas ziņas un noklikšķiniet uz Rediģēt vai Dzēst. Dzēsta ziņa tiek noņemta visiem kopā ar tās failiem. Ziņu var mainīt tikai tās autors.

Programmatūra
Visas programmatūras
Kas to var darīt
Uzņēmuma īpašnieks, Dalībnieks, Darbinieks, Kandidāts
Atjaunināts

Rediģēt ziņu

  1. Novietojiet kursoru virs savas ziņas un noklikšķiniet uz pogas Rediģēt.
  2. Mainiet tekstu laukā apakšā.
  3. Nospiediet Enter vai noklikšķiniet uz pogas Saglabāt.

Lai pārtrauktu bez izmaiņām, nospiediet Escape.

Kad lauks ir tukšs, ar augšupvērsto bultiņu (↑) var rediģēt pēdējo ziņu.

Pēc tam pie ziņas ir redzama atzīme rediģēts. Jūs varat mainīt tekstu, bet ne failus.

Dzēst ziņu

  1. Novietojiet kursoru virs savas ziņas un noklikšķiniet uz pogas Dzēst.
  2. Apstipriniet ar pogu Dzēst.

Ziņa un tās faili tiek dzēsti visiem sarunas dalībniekiem.

Dzēsta ziņa nenonāk miskastē. To nevar atgūt.

Kas var rediģēt vai dzēst ziņu

Tikai tās autors. Neviens nevar rediģēt vai dzēst kāda cita ziņu, pat ne lietotājs ar lomu Uzņēmuma īpašnieks.

Biežāk uzdotie jautājumi

Kāpēc es nevaru rediģēt ziņu?

Tā nav jūsu ziņa, vai tā ir pārsūtīta ziņa. Pārsūtītas ziņas var tikai dzēst.

Ko redz citi, kad es rediģēju ziņu?

Jauno tekstu un blakus tam atzīmi rediģēts.

Kas notiek ar atbildi, ja tajā citētā ziņa tiek dzēsta?

Atbilde paliek. Tās citātā ir redzams teksts Ziņa dzēsta.

Vai varu dzēst visu sarunu?

Divu cilvēku sarunu nevar dzēst. Lietotājs ar lomu Uzņēmuma īpašnieks var dzēst kanālu vai privātu grupu. Skatiet rakstu Izveidot kanālu vai privātu grupu.