Palīdzības centrs

Dzēst darbinieku vai noformēt aiziešanu

Dzēšot darbinieku, neatgriezeniski tiek dzēsts viss, ko uzņēmums par viņu glabā, un tas nenonāk miskastē. Kad kāds aiziet, izvēlieties Noformēt aiziešanu, lai saglabātu viņa vēsturi.

Programmatūra
Skileo Cilvēkresursi
Kas to var darīt
Uzņēmuma īpašnieks, Dalībnieks
Atjaunināts

Kad kāds aiziet: noformējiet aiziešanu

Noklikšķiniet uz darbību pogas (⋮) darbinieka rindas beigās un izvēlieties Noformēt aiziešanu. Tā sākas viņa aiziešana, un viņa lapa un vēsture tiek saglabāta. Sarakstā viņu atradīsiet, ja filtrā Nodarbinātības statuss izvēlēsieties Aizgājušie.

Dzēst darbinieku

Dzēsiet darbinieku tikai tad, ja par viņu nedrīkst neko glabāt, piemēram, ja viņš pievienots kļūdas pēc.

  1. Izvēlnē atveriet sadaļu Darbinieki.
  2. Noklikšķiniet uz darbību pogas (⋮) darbinieka rindas beigās un izvēlieties Dzēst.
  3. Noklikšķiniet uz Jā, dzēsiet to!

Darbinieku varat dzēst arī ar viņa lapas vai rediģēšanas lapas darbību pogu.

Lai dzēstu vairākus darbiniekus, atzīmējiet viņu rindas un tad joslā, kas parādās virs saraksta, noklikšķiniet uz Dzēst.

Dzēstie darbinieki nenonāk sadaļā Miskaste. Tos nevar atjaunot.

Kas tiek dzēsts

Viss, ko jūsu uzņēmums glabā par cilvēku kā darbinieku:

  • viņa līgumi un to vēsture,
  • viņa komandas, prasmes, ārkārtas kontaktpersonas un galvenie datumi,
  • vērtējumi, komentāri un privātās piezīmes par viņu.

Kas paliek

  • Cilvēka Skileo konts. Viņš to var izmantot citos uzņēmumos, tāpēc tas nekad netiek dzēsts.
  • Viņa prombūtne, darba laika uzskaites lapas un viņam piešķirtie uzdevumi un dokumenti. Tie paliek savos sarakstos.

Biežāk uzdotie jautājumi

Vai varu atgūt dzēstu darbinieku?

Nē. Pievienojiet viņu vēlreiz vai importējiet. Skatiet rakstu Pievienot darbinieku.

Vai darbinieks pēc dzēšanas vēl var pierakstīties?

Viņa konts saglabājas, bet viņš vairs neredz jūsu uzņēmuma telpu.

Kļūdas pēc importēju darbiniekus. Kā tos noņemt?

Atsauciet importu 30 dienu laikā. Skatiet rakstu Importēt darbiniekus no izklājlapas.