Pagalbos centras

Redaguoti, kopijuoti arba ištrinti pasiūlymą

Naudokite veiksmų mygtuką pasiūlymo eilutėje arba puslapyje. Darbuotojai keičia tik savo pasiūlymus; verslo savininkas ir nariai gali keisti bet kurį pasiūlymą.

Programa
Skileo Žmogiškieji ištekliai
Kas gali tai atlikti
Verslo savininkas, Narys, Darbuotojas
Atnaujinta

Redaguoti pasiūlymą

  1. Pasiūlymo eilutėje arba jo puslapio viršuje spustelėkite veiksmų mygtuką (⋮), tada Redaguoti.
  2. Pakeiskite pavadinimą, tipą, aprašymą, anoniminį režimą arba dokumentus.
  3. Spustelėkite Išsaugoti.

Balsai ir komentarai išlieka. Kortelėje dešinėje rodomos datos ir tai, kiek pasiūlymas turi balsų ir komentarų.

Kopijuoti pasiūlymą

  1. Pasiūlymo eilutėje spustelėkite veiksmų mygtuką (⋮), tada Kopijuoti.
  2. Atsiranda kopija, kurios pavadinimo pabaigoje yra „Kopija“, su tuo pačiu tipu, aprašymu ir dokumentais, bet be balsų ir komentarų.
  3. Redaguokite kopiją ir spustelėkite Išsaugoti.

Kol kopijos dar neišsaugojote, ji yra juodraštis, kurį matote tik jūs. Išsaugojus ji paskelbiama visiems.

Ištrinti pasiūlymą

  1. Pasiūlymo eilutėje arba jo puslapio viršuje spustelėkite veiksmų mygtuką (⋮), tada Ištrinti.
  2. Patvirtinkite.

Kai pasiūlymą ištrina naudotojas, turintis vaidmenį Verslo savininkas, arba narys, jis patenka į skiltį Šiukšlinė, ir iš ten jį galima atkurti. Skaitykite straipsnį Kaip Skileo veikia šiukšlinė.

Kai darbuotojas ištrina savo pasiūlymą, jis ištrinamas visam laikui kartu su balsais ir komentarais. Jis nepatenka į skiltį Šiukšlinė.

Kas ką gali daryti

  • Darbuotojas redaguoja ir trina tik savo pasiūlymus. Jis gali kopijuoti bet kurį pasiūlymą.
  • Naudotojas, turintis vaidmenį Verslo savininkas, ir nariai, galintys keisti pasiūlymus, redaguoja, kopijuoja ir trina bet kurį pasiūlymą.

Dažni klausimai

Kodėl prie pasiūlymo nematau parinkčių Redaguoti ar Ištrinti?

Jis ne jūsų, o jūs esate darbuotojas. Arba neturite teisės keisti pasiūlymų. Skaitykite straipsnį Kas gali matyti pasiūlymus.

Kur dingo mano kopija?

Ji yra sąraše, bet, kol jos neišsaugojote, ją matote tik jūs. Atidarykite ją, tada spustelėkite Išsaugoti.