Центар за помоћ

Брисање белешке

Отворите белешку и кликните на дугме са кантом за смеће на врху или у листи изаберите „Премести у отпад“. Да бисте вратили белешку, кликните на „Опозови“ у поруци која следи.

Софтвер
Сваки софтвер
Ко ово може да уради
Власник предузећа, Члан
Ажурирано

Брисање белешке

  1. Отворите белешку.
  2. Кликните на Премести у отпад: дугме са кантом за смеће горе десно у белешци.

У приказу листе можете и да кликнете на дугме за радње (⋮) на крају реда белешке и изаберете Премести у отпад.

Нема потврде. Белешка иде у смеће, а Skileo приказује поруку Белешка је у отпаду.

Враћање избрисане белешке

Кликните на Опозови у поруци, одмах након брисања. Белешка се враћа онаква каква је била.

Избрисане белешке се не наводе на страници Смеће. Да бисте вратили белешку, кликните на Опозови у поруци.

Ако неко избрише белешку док је ви имате отворену, у белешци се приказује порука У отпаду. Њен аутор или Власник предузећа, за подељену белешку, може да кликне на Врати.

Празне белешке

Ако из белешке уклоните наслов и текст, белешка иде у смеће када је затворите. Skileo приказује поруку Празна белешка је премештена у отпад, са дугметом Опозови.

Ко може да избрише белешку

Особа која ју је написала. Власник предузећа може да избрише и сваку белешку која није подешена на Само ја. Остали не виде дугме са кантом за смеће.

Честа питања

Могу ли да вратим белешку са странице Смеће?

Не. Белешке се тамо не наводе. Кликните на Опозови у поруци одмах након брисања.

Може ли неко други да избрише моју белешку?

Само Власник предузећа, и то само ако је белешка видљива свима или неким особама. Погледајте Избор ко може да види белешку.

Да ли особе са којима је белешка подељена добијају е-пошту?

Не. Брисање белешке не шаље е-пошту.