# Брисање белешке

Отворите белешку и кликните на дугме са кантом за смеће на врху или у листи изаберите „Премести у отпад“. Да бисте вратили белешку, кликните на „Опозови“ у поруци која следи.

## Брисање белешке

1. Отворите белешку.
2. Кликните на “Премести у отпад”: дугме са кантом за смеће горе десно у белешци.

У приказу листе можете и да кликнете на дугме за радње (**⋮**) на крају реда белешке и изаберете “Премести у отпад”.

Нема потврде. Белешка иде у смеће, а Skileo приказује поруку “Белешка је у отпаду”.

## Враћање избрисане белешке

Кликните на “Опозови” у поруци, одмах након брисања. Белешка се враћа онаква каква је била.

> **Добро је знати**
> Избрисане белешке се не наводе на страници Смеће. Да бисте вратили белешку, кликните на “Опозови” у поруци.

Ако неко избрише белешку док је ви имате отворену, у белешци се приказује порука “У отпаду”. Њен аутор или “Власник предузећа”, за подељену белешку, може да кликне на “Врати”.

## Празне белешке

Ако из белешке уклоните наслов и текст, белешка иде у смеће када је затворите. Skileo приказује поруку “Празна белешка је премештена у отпад”, са дугметом “Опозови”.

## Ко може да избрише белешку

Особа која ју је написала. “Власник предузећа” може да избрише и сваку белешку која није подешена на “Само ја”. Остали не виде дугме са кантом за смеће.


## Честа питања

### Могу ли да вратим белешку са странице Смеће?

Не. Белешке се тамо не наводе. Кликните на “Опозови” у поруци одмах након брисања.

### Може ли неко други да избрише моју белешку?

Само “Власник предузећа”, и то само ако је белешка видљива свима или неким особама. Погледајте [Избор ко може да види белешку](https://www.skileo.com/help/sr/who-can-see-a-note).

### Да ли особе са којима је белешка подељена добијају е-пошту?

Не. Брисање белешке не шаље е-пошту.

---
https://www.skileo.com/help/sr/delete-a-note · Ажурирано: 2026-11-02
