Súgóközpont

Jelentkezés törlése

Nyissa meg a jelentkezést, kattintson a ⋮ gombra, és válassza a Jelentkezés törlése lehetőséget. Az elküldött fájlokkal együtt végleg törlődik, nem kerül a kukába.

Szoftver
Toborzás
Ki végezheti el
Üzlettulajdonos, Tag
Frissítve

Egy jelentkezés törlése

  1. Nyissa meg a jelentkezést.
  2. Kattintson a műveletgombra (⋮), és válassza a Jelentkezés törlése lehetőséget.
  3. Erősítse meg.

A Jelentkezések menüpontban a sora végén lévő műveletgombra (⋮) is kattinthat, és választhatja a Törlés lehetőséget.

Több jelentkezés törlése

  1. A Jelentkezések menüpontban jelölje be az egyes jelentkezések előtti négyzetet.
  2. Kattintson a lista tetején a Törlés gombra, és erősítse meg.

Mi törlődik

  • A jelentkezés, a vele küldött önéletrajzzal és motivációs levéllel együtt.
  • Nem kerül a Kuka menüpontba. Nem kaphatja vissza.

Ami megmarad:

  • A személy az Önéletrajz-adatbázis menüpontban, a többi jelentkezésével együtt.
  • Az álláshirdetés.

Ha el szeretne utasítani egy jelöltet, ne törölje a jelentkezést: helyezze át az Elutasítva szakaszba. Így megmaradnak az előzmények, és a jelölt tudja, hol tart. Lásd: Jelölt elutasítása.

Gyakori kérdések

Miért nem tudok törölni egy Felvéve szakaszban lévő jelentkezést?

A személy munkatárs. A jelentkezése megmarad, mert az Emberi erőforrások szoftvernek szüksége van rá.

Hogyan törölhetem a személyt is?

Törölje az Önéletrajz-adatbázis menüpontból. Ez a munkaterületén az összes jelentkezését törli, kivéve egy munkatárs jelentkezését. Lásd: Önéletrajz szerkesztése vagy törlése.